Herbal Pets

Lewzoo.pl
NOWE ŚWINKOWE FORUM Strona Główna NOWE ŚWINKOWE FORUM
Świnkowe forum serwisu www.swinkimorskie.org

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Mój kochany Philip
Autor Wiadomość
Nikola 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-06-22, 13:43   

Och,no szkoda....trudno..
marchewko ja szukam rasowej świneczki,Rozetki czy Gładkowłosej już nie chce... ;)

Pozdrawiam Gość z moim Philipkiem :)

nugatka 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-06-22, 14:20   

Dla jednego szkoda, dla drugiego nie :D . Ważne, by świnka miała dobry dom.

Nikola, skąd Ty wzięłaś tę cenę świnki? I czy tata się już zgadza na nowego prosiaczka?
Ostatnio zmieniony przez nugatka 2010-06-22, 14:22, w całości zmieniany 3 razy  

Nikola 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-06-22, 14:57   

Na Allegro było...no ale nie czytałam opisu więc nie wiem czy to był Samsung,ale raczej tak :)
Cóż nie rozmawiałam z nim na ten temat...Philip stał się jakiś smutny nie wiem,mało radości okazuje.

nugatka 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-06-22, 15:09   

W upały świnki stają się bardziej ospałe. Ale fakt faktem, lepiej się czują w towarzystwie innej świnki ;-)

Nikola 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-06-22, 15:11   

No też tak myślę,że chodzi o towarzystwo...przed chwilą go puściłam to mruczał i pochodził po pokoju,przy okazji powiedziałam tacie coś takiego "Nic mu nie jest.Puściłam go przed chwilą to był wesoły.Pewnie chodzi o to,że jest sam w klatce..." :)
EDIT :
Nie wiem co mam zrobić,nic nie działa ! Bardzo chcę aby Philip miał przyjaciela i bardzo bym chciała zobaczyć jak się do niego przytula...

Ostatnio zmieniony przez Nikola 2010-06-24, 16:51, w całości zmieniany 1 raz  

Nikola 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-06-28, 09:32   

Muszę coś Wam powiedziec !!! Wczoraj tata powiedział mi żebym mu pokazała jedną świnkę z Hodowli Happy Cavia,nawet zapytał się o cenę! :)
Aha,no i wczoraj Philip był na dworze.Zjadł sobie trawkę i mlecze :)

Monisia 
ŚwinkoPasjonat

Ostrzeżeń:
 3/3/3
Wysłany: 2010-06-28, 12:51   

...
Ostatnio zmieniony przez Monisia 2010-07-20, 21:02, w całości zmieniany 1 raz  

Madziaxx 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-06-29, 13:09   

Zazdroszczę ,moi to się chyba nigdy nie zgodzą : /
Poza tym niedługo wyjeżdżam z mamą ,a tata zostanie ze świnką .Jak wrócę pomyślę jak przynieść prosiaczka do domu :P
Póki co -Nikola trzymam kciuki ,za Twojego drugiego wieprza : )))

Nikola 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-06-29, 14:23   

Monisia Tak zdecydowałam się co do rasy...z jednej Hodowli spodobał mi się Sheltie,właśnie czekam na odpowiedź.Z hodowli Golden Cavies znalazłam jedną Peruwiankę więc zobaczymy :unibrow: Nie wiem co z US,CH Teddy...
Madziaxx Nie martw się,będziesz mieć drugiego prośka.Mój tata ma złamaną nogę i od tamtej pory przynoszę mu wszystko i dlatego zapytał się o drugą świnkę ;) Jak będę mieć zaniedługo odwagę to zapytam czy mogę sobie kupić jakiegoś taniego prosiaczka,bo Philip jest smutny.
Jeśli tata powie 'nie' a to może być pewne to coś wymyślę,w sensie sama przyniosę do domu jakąś świnkę :D

Madziaxx 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-06-29, 22:31   

Rodzice to naprawdę są dziwni .Nie pozwalają na świnkę ,bo cośtam i tym samym zmuszają nas do dziecinnego zachowania ,jakim jest kupno zwierzaka bez ich zgody .
Ale cóz poradzić ,wolę mieć dwie szczęśliwe świnki i do końca życia słuchać jaka to byłam nieodpowiedzialna ,niż patrzeć na to jaka smutna jest Holly .

Nikola 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-07-05, 14:51   

Hej,przez parę dni mnie nie było na forum.Wyjechałam na wakacje Philipa wzięłam ze sobą,a na moim ogrodzie zajadał się mleczami i trawą :) Pogoda dopisała ;)
Nie dawno zamówiłam wybieg Philipowi,dzisiaj przyszedł.
Zdjęcia wstawię niedługo,a jest ich bardzo dużo ;) Powybieram oczywiście najlepsze :)
Całuski :cmok:

aménité 
ŚwinkoMiłośnik

Wysłany: 2010-07-22, 21:20   

Co tam Nikola jakieś nowe wieści w sprawie towarzystwa Philipa?
Ja jestem już happy w ogóle bo mój Max też po 10 sierpnia będzie miał kolegę i też właśnie z Golden Cavies a dokładnie Idefixa Gold Aguti rasa crested angielski ;) Oto on:
http://www.lilinail.i8p.eu/swinki/idefix.html
Hodowla świetna więc się nawet nie zastanawiaj tylko bierz jakąś świnkę z ich hodowli bo na prawdę warto! ;)

Ginger88 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-07-22, 22:57   

no ja cieee....samiczke tylko jedna maja :/...a ja jak na zlosc szukam i nie moge nic znalezc.tez mi sie marzy rasowa:us teddy/textel/z genem skinny..
szukam juz z 2 tyg... :crybaby: a samiczek malo :/

POSZUKUJE:UŻYWANEJ KULI DO SIANA I HAMAKU.TANIO ODKUPIE!
Zamienie domek sztruksowy na hamak!
info na pw

proszek99 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-07-23, 08:15   

Nikola już nie mogę doczekać się zdjęć wybiegu no i oczywiście trzymam kciuki za 2 prosiaczka :D

Nikola 
ŚwinkoPasjonat

Wysłany: 2010-07-31, 15:13   

Hej,hej teraz to już dobre dni mnie nie było (wakacje ;) ) Foty Philipka dodam oczywiście... :D
A więc tak...zacznę od tego
amenite cieszę się,że Twój Maxiu będzie miał kolegę,oczywiście świnek śliczniutki !
Pisałam w sprawie jakiejś świnki do tej hodowli ostatnio,no i otrzymałam wiadomość,że są długowłose i gładkowłose prośki.Pooglądałam fotki jeden mi się spodobał,ale nie myślę na razie o tym ;)
I teraz najlepsze :)
Mojej przyjaciółce,która ma świnkę samiczkę urodziły się małe świneczki i zapytała czy chce jedną.Jej świnka to Peruwianka,a małe są strasznie podobne do matki,jedna ma nawet takie same kolorki :) Mojemu tacie się strasznie podobają świnki długowłose,ale jak zapytałam czy mogę tą drugą świnkę to powiedział,że nie...A mama zaś się zgadza i mówi,że jak małe podrosną to mam przynieść pokazać jednego tacie i pewnie mu się spodoba...Teraz tylko liczyć na jakiegoś samczyka ! ;)
Aha no i jak byłam u babci,a babcia ma królika to Philip chyba się w nim zakochał :D Heh,po prostu chodził krok w krok za Nelly (tak ma na imię) ;) A potem już o niej zapomniał.
A wybieg do sprzedania jest,Philipek z niego nie korzysta,a mi zajmuje pól pokoju ;)

Ostatnio zmieniony przez Nikola 2010-07-31, 15:14, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu