Wysłany: 2010-06-22, 14:57
Na Allegro było...no ale nie czytałam opisu więc nie wiem czy to był Samsung,ale raczej tak
Cóż nie rozmawiałam z nim na ten temat...Philip stał się jakiś smutny nie wiem,mało radości okazuje.
Wysłany: 2010-06-22, 15:11
No też tak myślę,że chodzi o towarzystwo...przed chwilą go puściłam to mruczał i pochodził po pokoju,przy okazji powiedziałam tacie coś takiego "Nic mu nie jest.Puściłam go przed chwilą to był wesoły.Pewnie chodzi o to,że jest sam w klatce..."
EDIT :
Nie wiem co mam zrobić,nic nie działa ! Bardzo chcę aby Philip miał przyjaciela i bardzo bym chciała zobaczyć jak się do niego przytula...
Ostatnio zmieniony przez Nikola 2010-06-24, 16:51, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2010-06-28, 09:32
Muszę coś Wam powiedziec !!! Wczoraj tata powiedział mi żebym mu pokazała jedną świnkę z Hodowli Happy Cavia,nawet zapytał się o cenę!
Aha,no i wczoraj Philip był na dworze.Zjadł sobie trawkę i mlecze
Póki co -Nikola trzymam kciuki ,za Twojego drugiego wieprza : )))
Wysłany: 2010-06-29, 14:23
Monisia Tak zdecydowałam się co do rasy...z jednej Hodowli spodobał mi się Sheltie,właśnie czekam na odpowiedź.Z hodowli Golden Cavies znalazłam jedną Peruwiankę więc zobaczymy Nie wiem co z US,CH Teddy...
Madziaxx Nie martw się,będziesz mieć drugiego prośka.Mój tata ma złamaną nogę i od tamtej pory przynoszę mu wszystko i dlatego zapytał się o drugą świnkę Jak będę mieć zaniedługo odwagę to zapytam czy mogę sobie kupić jakiegoś taniego prosiaczka,bo Philip jest smutny.
Jeśli tata powie 'nie' a to może być pewne to coś wymyślę,w sensie sama przyniosę do domu jakąś świnkę
Wysłany: 2010-07-05, 14:51
Hej,przez parę dni mnie nie było na forum.Wyjechałam na wakacje Philipa wzięłam ze sobą,a na moim ogrodzie zajadał się mleczami i trawą Pogoda dopisała
Nie dawno zamówiłam wybieg Philipowi,dzisiaj przyszedł.
Zdjęcia wstawię niedługo,a jest ich bardzo dużo Powybieram oczywiście najlepsze
Całuski
http://www.lilinail.i8p.eu/swinki/idefix.html
Hodowla świetna więc się nawet nie zastanawiaj tylko bierz jakąś świnkę z ich hodowli bo na prawdę warto!
no ja cieee....samiczke tylko jedna maja :/...a ja jak na zlosc szukam i nie moge nic znalezc.tez mi sie marzy rasowa:us teddy/textel/z genem skinny..
szukam juz z 2 tyg... a samiczek malo :/
_________________ Pozdrawiam z Gingerem Jr i Princessą
POSZUKUJE:UŻYWANEJ KULI DO SIANA I HAMAKU.TANIO ODKUPIE!
Zamienie domek sztruksowy na hamak!
info na pw
Wysłany: 2010-07-31, 15:13
Hej,hej teraz to już dobre dni mnie nie było (wakacje ) Foty Philipka dodam oczywiście...
A więc tak...zacznę od tego
amenite cieszę się,że Twój Maxiu będzie miał kolegę,oczywiście świnek śliczniutki !
Pisałam w sprawie jakiejś świnki do tej hodowli ostatnio,no i otrzymałam wiadomość,że są długowłose i gładkowłose prośki.Pooglądałam fotki jeden mi się spodobał,ale nie myślę na razie o tym
I teraz najlepsze
Mojej przyjaciółce,która ma świnkę samiczkę urodziły się małe świneczki i zapytała czy chce jedną.Jej świnka to Peruwianka,a małe są strasznie podobne do matki,jedna ma nawet takie same kolorki Mojemu tacie się strasznie podobają świnki długowłose,ale jak zapytałam czy mogę tą drugą świnkę to powiedział,że nie...A mama zaś się zgadza i mówi,że jak małe podrosną to mam przynieść pokazać jednego tacie i pewnie mu się spodoba...Teraz tylko liczyć na jakiegoś samczyka !
Aha no i jak byłam u babci,a babcia ma królika to Philip chyba się w nim zakochał Heh,po prostu chodził krok w krok za Nelly (tak ma na imię) A potem już o niej zapomniał.
A wybieg do sprzedania jest,Philipek z niego nie korzysta,a mi zajmuje pól pokoju
Ostatnio zmieniony przez Nikola 2010-07-31, 15:14, w całości zmieniany 1 raz